Untitled


 

TULEVAT KOULUTUSPÄIVÄT

Koulutuskalenteri päivittyy ryhmien täyttyessä, sekä koulutuspäiviä järjestetään myös sopimuksen mukaan. Joten laita viestiä, jos kalenterin päivät ei sovi sinulle, sovitaan yhdessä sopiva.

Kumman koulutuksen valitsisin, Peruskoulutus vai Yhdistelmäkoulutus? 👀
Molemmat koulutukset sopii aloittelijalle sekä jo aiemmin ripsiä tehneelle. Jos vasta aloitat työskentelyn ripsien parissa ja sinulla ei ole koulutusta pohjalla, ensin käydään Klassisten ripsien Peruskoulutus. Yhdistelmäkoulutus sopii sinulle jos varmasti pystyt laittamaan todella paljon aikaa harjoitteluun ja sitoutumaan nopeaan uuden oppimiseen. Siinä opetellaan ensin klassiset ripset, jonka jälkeen siirrytään volyymiripsien harjoitteluun saman koulutuksen aikana. 
Suosittelemme ensin Peruskoulutusta, jos esimerkiksi opiskelet tai aikasi on muuten vain rajallinen. Voit jatkaa volyymikoulutukseen heti kun sinusta siltä tuntuu. 😊 
Hinta ei ole kalliimpi erikseen käytynä.
Yhdistelmäkoulutus 1490€
Peruskoulutus 890€ + Volyymikoulutus 550€

Yhdistelmäkoulutus 3 päiväinen. Peruskoulutus on kaksipäiväinen, ja Volyymikoulutus kestää yhden päivän.
Koulutuspäivien välissä on aina useampi viikko, jotta harjoittelulle jää aikaa. Saat meidän koulutuksista tarvitsemasi opin ripsienpidennysten tekemiseen itsenäisesti ripsiteknikkona. ♥️

Alkavien ryhmien ensimmäiset päivät:


Peruskoulutus 


3.9.

3.10.

30.10.

26.11.

15.12.Yhdistelmäkoulutus 

Sovittavissa erikseen. 


Volyymikoulutus 


13.8.

2.9.

1.10.

31.10.

25.11.

16.12.Perfect Line 


18.8.

30.9.

1.11.

14.12.


Perfect Work 


1.9.

2.10.Lisää koulutuspäiviä tulossa vuodelle 2022. Jos haluat jo varata koulutuksen, sovitaan päivät yhdessä viestillä. 

MAKSUTAVAT

Lasku tulee olla suoritettuna kokonaisuudessaan ennen koulutuksen alkamista. Voit maksaa koulutuksen useammassa erässä. Meillä Jyväskylässä maksutapana myös Klarna osamaksu. Maksu onnistuu myös koulutuksen jälkeen pienemmissä erissä. 

RIPSIKOULUTUS JYVÄSKYLÄSSÄ

Koulutus tapahtuu pienryhmissä, jotta oppilas saa oman yksilöllisen ohjauksen. Max. 5 hlöä/ryhmä. 

Voit tulla koulutuspäivien välissä/koulutuksen jälkeen harjoittelemaan ripsiä omalle mallille omilla tarvikkeilla koulutuspaikalle, jos sinulla ei vielä ole mm. omaa petiä, lamppua ja tuolia. On tärkeää päästä heti harjoittelemaan. Kouluttajan tuki ei pääty viimeiseen koulutuspäivään, vaan saat apua ja neuvoja myös koulutuksen jälkeen.