top of page
72A72CB7-EF90-4FDF-BEC6-4022D73B485D.png
Ripsikoulutukset vanha: Our Team
Untitled

PERUSKOULUTUS

890€
Kesto 2 päivää


Meidän peruskoulutuksessamme pääset tekemään ripset yhteensä kolmelle eri mallille, mikä takaa riittävän kokemuksen erilaisista asiakkaista, ja näin saamme koulutuksen aikana hiottua työskentelysi täydelliseksi.


Meille on myös erityisen tärkeää, että kaikilla oppilaillamme on täydet valmiudet itsenäiseen työskentelyyn, joten saat kouluttajalta perusteellisen ohjauksen työskentelyyn ripsien parissa.


Monelle ripsiuraansa aloittavalle on iso kynnys aloittaa työskentely koulutuksen jälkeen, mutta me huolehdimme, että saat koulutuksen aikana riittävästi kokemusta ja varmuutta omaan tekemiseen, jonka ansiosta sinun on todella helppo aloittaa työskentely itsenäisesti.


Peruskoulutuksessa opetellaan klassisten ripsien teko alusta alkaen sekä huolto. Ensimmäisenä päivänä käydään läpi kattava teoria, joka sisältää myös opit asiakaspalveluun, työergonomiaan ja hygieniaan. Teoriapäivän jälkeen tiedät tarkkaan, minkälaisilla tuotteilla työskentelet asiakkaan silmien lähellä ja osaat vastata kysymyksiin ainesosista. Ammattitaitoisella tekijällä on myös oltava tietämys siitä, milloin on kieltäydyttävä ripsien tekemisestä asiakkaalle, ja tätäkin käsittelemme teoriapäivässä. Teoriaosuuden jälkeen opetellaan oikea tekniikka ripsien asennukseen, ja oppilas suorittaa työn mallille.


Toisena koulutuspäivänä oppilas suorittaa huollon mallille, jolla on hänen itsensä tekemät ripsienpidennykset, ja päivään sisältyy myös uusien ripsien asennus. Huollossa käydään läpi mm. ylikasvaneiden kuitujen poisto. Pidämme hyvin tärkeänä, että koulutus on useampipäiväinen, jotta oppilas ehtii omaksua oikean tekniikan ja saa kaiken mahdollisen tiedon sekä varmuuden tekemiseen koulutuksen jälkeen. 

Koulutus sisältää aloituspaketin (arvo 210€) ja teorian kirjallisena.

Koulutuspäivien jaksotus: ensimmäisen ja toisen koulutuspäivän väli suositellaan olevan esimerkiksi 3-4 viikkoa, jotta oppilas ehtii rauhassa harjoitella ripsienpidennysten tekemistä. Koulutuksesta saa virallisen sertifikaatin.

Untitled

YHDISTELMÄKOULUTUS

1450€
Kesto 3 päivä

Yhdistelmäkoulutus on kolmepäiväinen koulutus, jossa opetellaan tekemään klassiset ripset ja volyymiripset. Sisältö on sama kuin peruskoulutus + volyymikoulutus.

Oppilaat harjoittelevat koulutuspäivien välissä itsenäisesti ripsienpidennysten tekoa ja tekevät sovitun määrän ripsiä malleille joista lähetetään kuvat kouluttajalle.


Ensimmäisenä koulutuspäivänä käydään läpi peruskoulutuksen teoriaa ja tehdään ensimmäiset klassiset ripset mallille(oma malli mukaan).

Toisena koulutuspäivänä käydään läpi volyymiteoriaa, tehdään toinen klassisten malli (oma malli mukaan) ja harjoitellaan viuhkoittamista.

Kolmantena koulutuspäivänä harjoitellaan lisää viuhkoittamista ja tehdään ensimmäiset volyymiripset mallille (oma malli mukaan).


Koulutus sisältää aloituspaketin, jonka arvo on noin 210e sekä videopuhelun kouluttajan kanssa koulutuksen jälkeen. Koulutuksesta saa kaksi sertifikaattia, klassiset ripset ja volyymiripset.Kenelle?

Yhdistelmäkoulutus on Sinulle sopiva, jos pystyt sisäistämään uutta tietoa nopeasti. Peruskoulutus taas mahdollistaa rauhallisen tahdin oppia ripsialan perusteet ennen volyymiripsiin siirtymistä.

Untitled

VOLYYMIKOULUTUS

Ryhmä: 550€
VIP: 750€
Kesto 1 päivä

Oletko valmis siirtymään eteenpäin klassisista ripsienpidennyksistä? Koetko, että klassisten pidennyksien tekeminen sujuu jo, ja haluat oppia uutta? Tai haluatko ehkä täydentää osaamistasi?


Volyymikoulutus sopii myös jatkokoulutukseksi jo volyymiripsiä tekeville, joten se sopii mainiosti myös osaamisen kehittämiseen. Volyymiripsikoulutus on kurssi jo peruskoulutuksen käyneille.


Volyymikoulutukseen voit osallistua, kun tekniikka klassisten ripsien kanssa tuntuu luontevalta. Tekniikka on täysin erilainen kuin klassisissa ripsissä, ja siksi suosittelemme perusteiden hallitsemista ennen siirtymistä volyymiripsitekniikkaan.

– Asiakaspalvelu

– Hollywood vs. Russian volume

– Matemaattisesti tarkka laskelma ja turvallinen paino

– Ripsien rakenne ja kasvuvaiheet

– Ripsien kasvun stimulointi

– Eri kaarevuuksien yhdistäminen

– Eri kaarevuuksien oikea kiinnitys ripselle

– Erilaiset silmänmuodot

– Ripsien muotoilu kasvojen mukaan

– Nykyajan muotoilu

– Vinkkejä työn nopeuttamiseen

– Erilaiset tekniikat, joilla saadaan aikaan täydellinen ripsikaari, ripsien kerrokset, 

- Kuitujen etäisyys luomesta

–  Kim K 

– Täydelliset sisänurkat nopeasti

– Lash mapping

– Silmän muodon korjaus

– Oikea työskentely liiman kanssa

– Syanoakrylaati, Formaldehydi, Stabilisaattorit

– 2-10D-viuhkat

– Täydelliset viuhkat 4-7mm kuitujen kanssa

– Ripsien suunnat

– Blefariitti

– Ripsien puhdistus

– Allergia ja mikä sen aiheuttaa

– Allergia vs. ärsytys

– Mitä ripsiteknikko voi tehdä minimoidakseen riskin ärsytyksen ja allergiaan

– Primer vs. Puhdistusvaahto

– Kotihoito-ohjeet

– Vinkkejä ripsien kuvaukseen

– Instagram ja Facebook
Untitled

PERFECT LINE

Ryhmä: 550€
VIP: 750€
Kesto 1 päivä

Tuntuuko sinusta siltä, että useasta koulutuksesta huolimatta tekniikkasi kaipaa yhä hiomista? Silloin Cristel Studion Perfect line -koulutus sopii juuri sinulle.


Perfect line koulutuksessa keskitymme täydellisen ripsilinjan saavuttamiseen. Koulutuksessa tarvitset jo osaamista kerroksissa työskentelystä ja viuhkoittamisesta, koska teoria syventyy erityisesti täydellisyyteen. Jos et ole vielä harjoitellut kerrostyöskentelyä tai volyymien viuhkoittaminen tuottaa haasteita suosittelemme valitsemaan volyymikoulutuksen. 

-Erikoiskaarevuudet L, L+, M. 

-Miten valitset oikean kaarevuuden

-Eri kaarevuuksien tehtävät

-Täydelliset viuhkat

-Viuhkan geometria

-Suunnat

-Muotoilu

-Muotoilu erikoiskaarevuuksien kanssa

-Täydellinen cat eye -efekti, eri variaatiot

-Eri kaarevuuksien miksailu

-Ombre -efekti

-Eyeshadow -efekti

-Eyeliner -efekti

-Wet look

-Kim K 

-Täydellinen kiinnitys

-Väriripset

-Täydelliset sisänurkat

-Asiakkaan silmän analyysi

-Vinkkejä työn nopeuttamiseen

-Erilaiset tekniikat, jotta saadaan täydellinen ripsikaari, ripsien kerrokset, kuitujen etäisyys luomesta.

-Täydelliset sisänurkat nopeasti

-Lash mapping

-Luonnonripsien kasvusuunnat, mitää pitää ottaa huomioon

-Silmänmuodon korjaus

-Oikea työskentely liiman kanssa

-Syanoakrylaati, Formaldehydi, Stabilisaattorit

-Pidennysten asennuksen suunnat

-Mitä ripsiteknikko voi tehdä minimoidakseen riskin ärsytykseen ja allergiaan

-Primer vs Puhdistusvaahto

-Kilpailujen säännöt

.... ja paljon muuta


74827145-3236-4E72-91E8-B7EC5DCF7103.jpeg

PERFECT WORK

Ryhmä: 550€
VIP: 750€
Kesto 1 päivä

Perfect Work sopii jo ripsienpidennyksissä edenneille ripsiteknikolle.

Perfect Work on tekniikkakoulutus jo volyymiripsiä tehneille jotka haluavat oppia tekemään täydelliset ripset. Koulutuksessa käydään läpi teoria, josta opittuja uusia oppeja pääset hyödyntämään mallille. Koska Perfect Workissa panostetaan tekniikkaan, teoriaosuuden jälkeen on runsaasti aikaa mallille.

-Viuhkan geometria 

-Suunnat

-Etäisyys 

-Varjostus 

-Kiinnitykset 

-Kerrokset

-Pituuksien vaihto 

-Työjärjestys 

-Oikea muotoilu

-Työskentely liiman kanssa

bottom of page